2012 Türkiye Eurovision Şarkısı
Yazar UlasMetin, Feb 22 2012 10:11 PM
Bu konuda 4 yorum var.
Bu ileti 22 February 2012 - 10:11 PM
Bu ileti 22 February 2012 - 10:12 PM
Yakıştıramadım Bonomo'ya olmamış... Eksik sanki!
Bu ileti ophidya tarafından düzenlendi: 23 February 2012 - 12:52 PM
Yakıştıramadım. İmla kurallarına uyulmamış, olmamış. Eksik...
Bu ileti 23 February 2012 - 11:20 AM
Her ne kadar ses ve müzik yarışması olsa da ülkeler arası siyasi çekişmelerle ya da yandaşlık duygularıyla, tezat bir oylama sonucunda sıralamalar oluşuyor...
Etik diyebilir miyiz, hayır, ama format olarak ses ve müzik yine de ön planda...
Can Bonomo'nun ses ve müzik açısından başarılı olacağına ve halihazırda gündemsel Türkiye siyasetinin başarısından dolayı iyi bir sıralamada sonuç alınacağını düşünüyorum...
Etik diyebilir miyiz, hayır, ama format olarak ses ve müzik yine de ön planda...
Can Bonomo'nun ses ve müzik açısından başarılı olacağına ve halihazırda gündemsel Türkiye siyasetinin başarısından dolayı iyi bir sıralamada sonuç alınacağını düşünüyorum...
Bu ileti 23 February 2012 - 12:57 PM
Ben çok beğendim. İlk beşe girmesi benim için sürpriz olmaz.
Bu ileti 24 February 2012 - 02:29 PM
Bu yarışmada dinleyiciler müziğin zenginlik bakımından kulakta hoş etki bırakmasını istedikleri için Bonomo'nun uygun bir tercih olduğunu anladığımızı sanıyorum.
Son yıllarda ülkemizin, müzik kültürünü yarışmada seslendirdiğimiz parçalara epeyce oturttuğumuzu da eklersek çok daha güzel eserler oluşturabileceğimizi düşünüyorum.
Ayrıca politika kelimesini yarışmadan uzaklaştırmamız gerekiyor. Sadece müziği dinlesek ne olur sanki.
Başarılar Türkiye'm.
Son yıllarda ülkemizin, müzik kültürünü yarışmada seslendirdiğimiz parçalara epeyce oturttuğumuzu da eklersek çok daha güzel eserler oluşturabileceğimizi düşünüyorum.
Ayrıca politika kelimesini yarışmadan uzaklaştırmamız gerekiyor. Sadece müziği dinlesek ne olur sanki.
Başarılar Türkiye'm.
1 kullanıcı bu başlığı okuyor
0 ölü, 1 ziyaretçi, 0 gizli ölü